Bertil Blues Johansson

  • Bertil Blues Johansson
Jag är en 48-årig umebo i förskingringen, som sedan drygt 10 år tillbaka bor i Bagarmossen i södra Stockholm. Jag har ett förflutet som svensklärare, bildarkivarie samt redaktör på Bonniers Korsordstidningar.

Sedan 2006 konstruerar jag korsord på heltid. Min signatur i korsorden är Bertil Blues. Korsorden hittar du kontinuerligt i Aftonbladet (torsdagar), Kryss & Quiz, PRO-tidningen, Arbetet (f.d. LO-tidningen) Vision (f.d. SKTF-tidningen), Dagens Arbete, Skolvärlden, Minnenas Journal, Husbil & Husvagn, Minnenas Journal, Attityd, Hotellrevyn, Reflex, Kombi, Cramo Contact, Hem & Hyra. Dessutom ungefär var fjärde vecka i DN och GP.

Mängden tidningar och det faktum att jag haft de flesta av dessa tidningar som nöjda kunder i flera år, tror jag ger en fingervisning om kvaliteten på mina alster. Beställer ni korsord av mig så får ni både roliga, trevliga och allmänbildande kryss. Jag anpassar självklart svårighetsgraden ifall det finns önskemål om det. Jag levererar korsord och facit som färdiga pdf:er så att det bara är för er att lägga in dem på era sidor.
Adress
Lagavägen 22, Bagarmossen, 128 43,
Telefon
070-6631187