Lena Holmlund

  • Lena Holmlund
Hej och välkommen!

Jag är en utbildad översättare som under signaturen Lemur-kryss skapar och säljer välgjorda bildkryss med knorr och karaktär. Jag gör skräddarsydda korsord på beställning, gärna med ordvrängningar och finurliga nycklar. För tidningar, företag, organisationer och privatpersoner. Stora eller små kryss, lättsamma eller knepigare - det mesta går att ... lösa.

Jag har även många färdiga kryss på lager - korsord som kan levereras i princip omgående. Titta gärna in på min hemsida: lena-holmlund.com

I juli 2020 släpptes min bok "Korsordets ABC" på Atlas förlag - om korsordskonstruktion i synnerhet och språkbryderier i allmänhet!

Mina alster - som är hantverksmässigt skapade, inte datorgenererade! - publiceras i bl.a. Kommunalarbetaren, Journalisten, Finansliv, Naturvetarna, Epilepsia, Ottar, och i tidskrifter för Svenska kyrkan, Mediabolaget Gotland och Svenska Djurskyddsföreningen.

Jag har också konstruerat kryss för Svenska Dagbladet, lokaltidningen Mitt i (Stockholm och Göteborg), Östgöta Correspondenten, Gefle Dagblad, Göteborgsposten, och olika reklambyråer.

Väl mött!
Adress
Puckgränd 15, Hägersten, 129 49,
Telefon
073-9160711