Mats Hedlund

  • Mats Hedlund
Allt startade kring år 2000 som ”ett perfekt extraknäck” i turnébussen. Länge varvades korsord med att vara improvisatör, sångare & fakir i numera nedlagda gycklargruppen JAUVET. Istället har knåpandet blivit en heltidssysselsättning. Just det improvisatoriska har alltid varit ett starkt ledord. Likaväl på scen, i livet som i mitt arbete med korsordspennan i högsta hugg.

Jag gör alla typer av kryss och knåp i olika svårighetsgrader. Merparten av den digra produktionen skapas för Bonniers, Allers, Egmont & Forma samt lite annat genom egna företaget KryssKonst AB.

Som en av Sveriges (ganska få) heltidsarbetande konstruktörer kan jag ta jobb med väldigt kort varsel. Och jag vet att alla mina nuvarande redaktörer skulle instämma när jag säger att just korta deadlines, akutkryss, är lite av min specialitet. Och leverans sker precis som du vill ha det levererat.

Kontakta mig på mats.hedlund@krysskonst.se eller på numret nedan för frågor, referenser, beställning eller kanske bara för en trevlig pratstund.
Telefon
070-6746767